Sunday, 1 September 2013
Kesäinen pavlova - Summery pavlova
Kesäinen pavlova
- Valmiita markenilevyjä
- Purkki kuohukermaa
- Vaniljasokeria
- Purkki maustettua rahkaa (esim. Valion vanilja tai mustikka)
- Kirsikoita
- Pensasmustikoita
1. Levitä maustettu rahka ja pensasmustikoita marenkilevyjen väliin.
2. Mausta kerma vaniljasokerilla ja vatkaa vaahdoksi.
3. Pursota kerma kakun päälle ja koristele kirsikoilla.
4. Tarjoile kahvin tai teen kanssa.
_____________________________________________________________________
Summery pavlova
- Ready made meringues
- Cream
- Vanilla sugar
- Flavored curd (vanilla, blueberry etc.)
- Cherries
- Blueberries
1. Spread the flavored curd and add blueberries between the meringue plates.
2. Add some vanilla sugar to the cream and whisk until frothy.
3. Decorate the cake with the cream and cherries.
4. Serve with coffee or tea.
Subscribe to:
Post Comments (Atom)
No comments:
Post a Comment