- 1 l kirsikoita
- 200 g sokeria
- 4 kananmunaa
- 50 g jauhoja
- 1 dl kermaa
- loraus täysmaitoa
- tomusokeria
1. Poista kirsikoista kivet.
2. Ripottele kirsikoiden pinnalle tomusokeria ja paista 180C n. 5 min.
3. Vatkaa sokeri ja kananmunat keskenään.
4. Lisää jauhot seokseen.
5. Lisää desi kermaa ja loraus täysmaitoa kunnes taikinan koostumus vaikuttaa hyvältä.
6. Kaada taikina kirsikoiden päälle.
7. Paista 180C n. 45-60 min.
Lopputulos on suomalaisesta vinkkelistä pannarin ja sokerikakun välimaastosta.
Toimii hyvin jätskin kaverina!
French cherry pie
- 1 litre of cherries
- 200 g sugar
- 4 eggs
- 50 g flour
- 1 dl cream
- little full milk
- confectioner's sugar (icing sugar)
1. Remove the stones from the cherries.
2. Sprinkle the cherries with some confectioner's sugar and bake them in 180C for 5 min.
3. Mix the sugar with the eggs.
4. Add flour to the mix.
5. Pour about 1 dl of cream and little full milk to the mix until the consistency seems right.
6. Pour over the cherries.
7. Bake in 180C for about 45-60 min.
Serve with ice cream.
No comments:
Post a Comment